Mijn favorieten

Verkopers aan het woord

In de top-10 van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven staat het verkopen van een huis, en de daarbij behorende verhuizing, met stip op nummer 3. Behoorlijk zenuwslopend dus. Dan is het juist heel belangrijk dat u het hoofd koel houdt en verstandige beslissingen neemt, want het gaat om een van de grootste financiële transacties uit uw leven.


Klik onder op een aantal verhalen om te lezen wat enkele van onze verkopers over ons te vertellen hebben.

 

VERKOPERS LEO EN JISSY VISSER

De situatie is herkenbaar: “We worden ouder, de kinderen zijn de deur uit, het huis wordt te groot, we willen naar een appartement.” Leo (58) en Jissy (56) Visser hadden alles goed overdacht. Door een ongeluk kan Leo z'n handen niet meer goed gebruiken en het onderhoud van huis en tuin werd dus een probleem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERKOPERS TJITSKE EN BRAM VERMEIJ

Ze lijken voor het geluk geboren. Vanaf het moment dat Bram (39) en Tjitske (32) Vermeij besloten op zoek te gaan naar een groter huis, heeft alles zó meegezeten dat het allemaal wel voorbestemd leek.Tjitske en Bram kijken haast verlegen als ze vertellen hoe het hun heeft meegezeten het afgelopen jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

VERKOPERS WYTSE EN JANNY BOUMA

Je hebt besloten je huis te gaan verkopen. Maar hoe vind je een goede makelaar die dat snel en goed voor je kan doen? Wytse en Janny Bouma vroegen de aannemer die hun nieuwe huis ging bouwen of hij misschien iemand voor ze wist. En die adviseerde Annet de Jong.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

VERKOPERS PETER EN INGRID

De box in de hoek van de kamer verraadt meteen de reden waarom Peter en Ingrid hun karakteristieke pand in hartje Sneek wilden verkopen. “Inderdaad,” knikt Ingrid, “de komst van onze Silke, nu een jaar geleden, maakte dat we gingen rondkijken naar een huis met een tuin. Want dit pand is dan wel reuze apart; met een klein kind is het niet zo praktisch. Het heeft namelijk geen tuin en ook geen plat dak of balkon

 

 

 

 

  

 

 

VERKOPER MEVROUW KOOPMANS

Een vrouwelijke makelaar heeft volgens mevrouw Koopmans veel voordelen. “Als vrouw alleen praat ik nu eenmaal makkelijker met een vrouw dan met een man. Bovendien ziet een vrouw beter hoe een huis overkomt op potentiële kopers. Annet gaf bijvoorbeeld heel goed advies over een paar kleine veranderingen die ik zou kunnen aanbrengen om het huis er op z’n best te laten uitzien waardoor het makkelijker verkoopt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VERKOPERS DHR. EN MEVR. MAAS

Ik heb moeite met het loslaten van iets dat je jarenlang hebt opgebouwd. M’n ziel en zaligheid lag in de tuin en het huis hadden we helemaal naar onze zin ingericht. Dat laat je niet zomaar achter.”  Ze stond weliswaar volledig achter de beslissing om het huis te gaan verruilen voor een appartement, maar ze zag er tegelijk als een berg tegenop. Haar man zegt: “Het is dan erg prettig als je een makelaar hebt die daar begrip voor heeft en zorgzaam is.