Mijn favorieten

Aankopers aan het woord

In de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven staat het kopen van een huis, en de daarbij behorende verhuizing, met stip op nummer drie. Behoorlijk zenuwslopend dus. Toch is het heel belangrijk dat u juist in deze situatie het hoofd koel houdt en verstandige beslissingen neemt, want het gaat om een van de grootste financiële transacties uit uw leven.

Mede om die reden worden kopers aangeraden een aankoopmakelaar in de arm te nemen. U staat dan immers steviger in uw schoenen bij de onderhandelingen met de verkoopmakelaar én u heeft iemand die objectief kan oordelen over de prijs/kwaliteitsverhouding van het betreffende pand.

Klik onder op een aantal verhalen om te lezen wat enkele van onze klanten over ons als aankoopmakelaar te vertellen hebben.

 

AANKOPERS AREND EN FENNY KRIKKE

Voor het eerst in een ‘gewoon’ huis. Met buren, overburen en een tuintje voor en achter. Voor Arend Krikke (62) was dat wel even wennen want hij heeft z’n hele leven op de boerderij in Offingawier gewoond. Toen Arend voor zichzelf begon, ging hij naar Sibranda-buorren waar hij bij de ruilverkaveling in 1974 een nieuwe boerderij liet bouwen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

AANKOPERS MONIKA EN ARNOLD BOS

Een oudhuis in het centrum van Sneek, dat was de droom van Monika en Arnold Bos. Wat ze uiteindelijk kochten was een relatief nieuw huis aan de buitenkant van de stad. Heel iets anders dus? Nee, toch niet. Het lijkt namelijk wel of het was voorbestemd dat ze dit huis zouden kopen, want aan álle andere punten op hun wensenlijstje voldoet het in detail.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

AANKOPERS NIELS EN FEMKE

Femke: “Als je een huis zó graag wilt hebben, loop je het gevaar dat je er teveel voor gaat betalen. We kregen het advies om als starters zelf een makelaar in de arm te nemen die ons zou kunnen begeleiden. Omdat hun website ons het meeste aansprak en ze sympathiek en vertrouwd overkwamen. Femke: “We zochten bewust een makelaar waarbij we geen nummer zouden zijn.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

AANKOPERS Fam. VAN DER STEEG

We besloten als kopers zelf ook een makelaar in de arm te nemen. Maar dan wel graag iemand die niet de kantjes er af loopt. Op aanraden van Kees Poiesz kwamen ze bij Annet de Jong terecht. Marten: “Net als bij onze makelaar in Ede klikte het meteen. Ze liet ons rustig vertellen wat we belangrijk vonden en begreep toen precies wat voor huis het moest worden.”