Mijn favorieten

3e generatie vrouwelijke makelaar in Sneek


Ons makelaarskantoor bestaat al meer dan 45 jaar

De makelaardij is in 1969 opgericht door Arjen de Jong sr. (Makelaardij De Jong-Dekker). In 1977 kwam Wiebren de Jong vanuit het bank- en verzekeringswezen bij de makelaardij. De makelaardij verhuisde toen naar het karakteristieke pand in Sneek op het Kleinzand. Bij de overname later door Wiebren werd de naam gewijzigd in De Jong's Makelaardij. Er werd toen nog gesproken om de naam te wijzigen in Makelaardij Sneek. Maar toch werd bovenstaande naam genomen.

 

 

 

 

Vrouwelijk NVM makelaar in Sneek, Friesland

Vrouwelijke ondernemer in de makelaardij. 

In 1996 kwam de derde generatie, Annet de Jong, het makelaarskantoor in Sneek versterken. Annet heeft eerst elders bij een makelaardij in de Noordoostpolder gewerkt. Tevens heeft zij bij een grote woningcorporatie kennis en ervaring opgedaan.

Annet werkt al ruim 15 jaar als Register makelaar-taxateur o.z. in Friesland en heeft in oktober 2008 de zaak van haar vader overgenomen en haar naam aan de makelaardij verbonden. Zo werd de naam Annet de Jong makelaardij gekozen. Wiebren de Jong is ondertussen met welverdiend pensioen gegaan. Zo heeft de makelaardij in totaal meer dan 45 jaar ervaring in huis. 

 

Kies je voor Annet de makelaar in Sneek, dan kies je voor een open en persoonlijke benadering. Hoofdzaak is dat haar relaties zich thuis voelen, zowel zakelijk als privé.


Ik ben de 3e generatie in het familiebedrijf. Betrouwbaar, met een eigentijdse, andere en moderne aanpak.

 


Werkgebied

Het gebied waar wij ons op richten is de regio Zuid West Friesland. De werkzaamheden van de makelaardij bestaan uit het aankopen en verkopen van woningen en bedrijfspanden, taxeren en verhuur en beheer van onroerende zaken. 

 

Bekijk ons actuele woningaanbod of lees meer over onze dienstverlening. Wij, de makelaars in Sneek beloven u dat we uw opdracht anders, persoonlijk en zeer professioneel aanpakken.


Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Annet de Jong 
(de vrouwelijke NVM makelaar in Sneek)