Mijn favorieten

Man of liever een vrouwelijke makelaar?

Annet de Jong heeft jarenlange ervaring, is deskundig en spreekt uw taal. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering en behartiging van uw belangen. Bij ons staat de klant centraal. Wij zijn sterk in service én tevreden klanten.
 

Vrouwelijke NVM makelaar in Sneek, FrieslandHaar enthousiasme en verfrissende ideeën over service, flexibiliteit en nazorg maken dat Annet een vernieuwende en welkome verschijning is in de Sneker makelaarswereld. Haar manier van werken vergt veel tijdsinvestering en flexibiliteit. Daar staat wel tegenover dat klanten er duidelijk de meerwaarde van zien. "Met veel van mijn klanten onderhoud ik een goed contact. Nazorg is geen verplichting maar iets wat ik als vanzelfsprekend vind."

Eigenlijk zegt de sfeervolle inrichting van haar kantoor al genoeg, kies je voor Annet de Jong Makelaardij, dan kies je voor een open en persoonlijke benadering. Hoofdzaak voor haar is dat haar relaties zich thuis voelen, zowel zakelijk als privé.
 

Wist u dat 77% van de makelaars man is?

‘’Ik ben de 3e generatie in het familiebedrijf. Betrouwbaar, met een eigentijdse, andere en moderne aanpak.‘’

Annet heeft een duidelijke visie op de makelaardij. "Een mannenberoep? Ik denk dat juist de 'typisch vrouwelijke' eigenschappen maken dat ik me kan onderscheiden van de massa". Volgens Annet vergeten veel van haar mannelijke collega’s de emotionele kant van het vak. "Mensen verkopen hun huis nooit zomaar, er zit vrijwel altijd een verhaal achter. Bijvoorbeeld een echtscheiding, sterfgeval of verandering van baan. Ik vind het belangrijk om ook naar dat verhaal te luisteren. Omdat ik me betrokken voel bij mijn klanten, maar ook omdat ik zo kan achterhalen wat hun wensen zijn. Tijdens de zoektocht naar een koper of een huis probeer ik vervolgens door hun ogen te kijken."


Verkoopplannen?

Heeft u plannen om uw woning te verkopen en wilt u eerst weten wat de mogelijke opbrengst zou kunnen zijn? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kan betekenen? Bel voor een afspraak of reageer via het reactieformulier. Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en zijn er voor u géén kosten aan verbonden.


Kies je voor Annet de vrouwelijke makelaar in Friesland, dan kies je voor een open en persoonlijke benadering. De hoofdzaak is dat haar relaties zich thuis voelen, zowel zakelijk als privé.
 


Zet de eerste stap goed en begin bij de A van Annet de vrouwelijk makelaar in Friesland.