Mijn favorieten

Probeer het proefpakket om uw woning succesvol te verkopen!

Annet de Jong makelaardij biedt u de kans om kennis te maken met onze verkoopdiensten! 

Twijfelt u of u uw woning wilt verkopen? Of bent u nog oriënterend bij welke makelaar u uw woning wilt verkopen? Wij kunnen deze twijfels bij u wegnemen.

Gedurende een proefperiode kunt u proeven aan de diensten van Annet de Jong makelaardij!

Graag nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend met ons een afspraak te maken zodat wij kunnen toelichten wat u kunt verwachten van het proefpakket. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen dan kunt u uw gegevens achterlaten zodat wij contact met u kunnen opnemen.

U kunt tijdens de proefperiode van ons verwachten dat wij voor u klaar staan en dat uw wensen en eisen voorop worden gesteld. Wij zullen uw woning voor een afgesproken periode in de verkoop nemen waarbij de foto’s worden gemaakt door een professionele fotograaf, zodat uw huis opvalt in het woningaanbod. Indien gewenst kunnen wij gebruik maken van social media om uw huis extra onder de aandacht te brengen.

Gezien gemiddeld de helft van ons aanbod binnen 6 maanden wordt verkocht en één derde deel maar liefst binnen 3 maanden is er de kans dat wij de woning al binnen de proefperiode voor u verkopen. Indien uw woning na afloop van de proefperiode nog niet verkocht is, zal er een evaluatiegesprek plaatsvinden. In dit gesprek kunt u aangeven of u door wilt gaan met de verkoop of dat u wellicht de samenwerking wilt stopzetten.

Kortom dit aanbod is geheel vrijblijvend dus zeker de moeite waard.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden neem dan contact op met ons kantoor en maak vrijblijvend een afspraak of vraag naar de voorwaarden.

E. info@annetdejongmakelaardij.nl

T. 0515-412727

Contactformulier generator powered by 123contactform.com/| Rapporteer misbruik