Mijn favorieten

Interactieve plattegronden

Op Funda worden de plattegronden van de woning gepresenteerd. Deze unieke presentatiemogelijkheid biedt zowel een ‘plat’ beeld (2D) als een ‘ruimtelijk’ beeld (3D) van de woning. Daarmee kan de huizenzoeker zijn droomwoning vanuit verschillende perspectieven bekijken, draaien, opnieuw indelen en zelfs inrichten, wat de beleving van de bezoeker verhoogt en vergroot. Het kan de bezoeker meer inzicht geven in het huis. Dit betekent ook dat woningen langer en intensiever worden bekeken.
 

Hogere verkoopkans

Annet de Jong Makelaardij is ervan overtuigd hiermee een volgende stap te hebben gezet in de professionalisering van haar diensten. Bovendien geeft een dergelijke toevoeging aan de presentatie van een huis op Funda een beter inzicht in de woning en voorkomt het eventuele teleurstellingen bij bezichtigingen. Inderdaad verhoogt dat de verkoopkans, want geïnteresseerden zullen zich een beter beeld kunnen vormen of het huis inderdaad aan hun ruimte- en inrichtingseisen voldoet. Uiteraard is een bezichtiging van huis nodig om het juiste gevoel te krijgen of dit het huis is waarin je wilt wonen.
 

Technologische mogelijkheden

Annet de Jong Makelaardij vindt dat de huidige marktomstandigheden en technologische mogelijkheden vragen om nieuwe manieren om woningen te presenteren. Woningzoekers vragen zich in het zoektraject nog wel eens af of hun meubels passen in de nieuwe woning en/of een aanpassing van de woning het gewenste resultaat oplevert. Het is ook mogelijk om een verbouwing van bijvoorbeeld een serre in de plattegrond te zetten en dan te kijken wat voor ruimte dit geeft.  Ook willen toekomstige bewoners vaak de inrichting van de tuin naar hun eigen smaak maken en dit is ook mogelijk.
 
 

(klik op één van de afbeeldingen om ze groter te bekijken) 
 

Nog even kort opsomming van de voordelen
 

  1. Unieke interactieve presentatie Bezoekers kunnen de plattegrond van uw woning zowel ‘plat’ (2D) als ‘ruimtelijk’ (3D) bekijken. Maar er is meer. Ze kunnen zelf met de plattegrond aan de slag door muurtjes te verplaatsen of meubels erin te slepen.
     
  2. De woning wordt langer bekeken De bezoekers kunnen de woning vanuit verschillende perspectieven bekijken. Ze kunnen door de woning wandelen en deze zelfs inrichten. De woning wordt dus langer en intensiever bekeken.
     
  3. Meer online contactmomenten De interactieve plattegrond houdt bezoekers langer vast. Ze bekijken de woning intensiever. Dit leidt zonder twijfel tot concrete vragen over de mogelijkheden van de woning. Dit betekent meer online contactmomenten met uw makelaar.