Mijn favorieten

Onze medewerkers

Annet de Jong Makelaardij

Annet de Jong
Annet de Jong
Register Makelaar-Taxateur o.z.
Mijn naam is Annet de Jong, ik woon in Scharnegoutum en ben getrouwd en heb twee zonen en een dochter. Ik ben geboren in Goënga en heb mijn tienerjaren in Gauw doorgebracht. In 1993 ben ik op een makelaarskantoor in de Noordoostpolder gaan werken. Ik vond het belangrijk om bij andere bedrijven ervaring op te doen voordat in het “familiebedrijf” ging werken. In 1996 ben ik naar Sneek gekomen. Na het behalen van de makelaarsopleiding ben ik in 1999 door de rechtbank te Leeuwarden beëdigd voor makelaar-taxateur in o.z. Het makelen vind ik een erg boeiend vak, het persoonlijke contact en deskundig advies maken het elke dag weer een uitdaging!
Marije Mast
Marije Mast
Management assistent
Mijn naam is Marije Mast (1996). Ik ben geboren in Sneek en ben woonachtig in Bakhuizen.

In november 2015 kreeg ik de kans om bij Annet de Jong Makelaardij stage te mogen lopen. Ik heb hier een zeer prettige en leerzame eindstage afgerond. Na het behalen van mijn diploma Directiesecretaresse/ Management assistent ben ik nu parttime werkzaam bij Annet. Een prachtig en actief familiebedrijf waar ik me thuis voel en zeker nog veel kan én ga leren.

De betrokkenheid en het persoonlijke contact met onze klanten zorgt ervoor dat ik plezier heb in mijn werk!
Lolke Spoor
Lolke Spoor
Medewerker binnen- en buitendienst
Mijn naam is Lolke Spoor (1970), ik woon in Scharnegoutum en ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ben geboren in Arum en heb mijn jeugdjaren in Sneek doorgebracht.

Na vele jaren in het managementvak te hebben gezetten in de bouw of bouwgerelateerde bedrijven ben ik nu parttime werkzaam bij Annet de Jong Makelaardij en parttime ondernemer in de reclame en communicatie (tenCC.nl) Daarnaast nog professioneel fotograaf voor bedrijven en particulier (Spoorfotografie.nl)